tampere.finland_rgb.png

Pelifarmin Discord: https://discord.gg/BYVjNn9

Tervetuloa juttelemaan!

OW_treenit2pieni.jpg

Kevätkauden ryhmät ovat nyt täynnä. Seuraava ryhmähaku on taas syksyllä elokuussa.

Ryhmien päämajana toimii Monitoimitalo 13:n Konehuone (Satakunnankatu 13, Tampereen keskusta). Korona-rajoitusten aikana järjestämme treenit etänä Discordin kautta.

Toiminta on tarkoitettu 13-20 vuotiaille nuorille. 16-vuotiaille tarkoitettujen pelien ikärajoista voidaan joustaa kolme vuotta huoltajan luvalla, eli esimerkiksi jo 13-vuotias pääsee pelaamaan CS:GO-peliä (joka on PEGI 16 peli) jos hänellä on siihen huoltajan lupa. PEGI 12-ikärajan peleistä ei ole mahdollista joustaa, sillä toiminnan sisältö on suunnattu vanhemmille nuorille.

Ryhmätoiminta on ilmaista, mutta siihen on sitouduttava aina yksi kausi kerrallaan. Treeneissä pelaajat voivat valita, keskittyvätkö yksilötreeneihin vai muodostavatko joukkueen ryhmän muiden pelaajien kanssa.

Pelaajilla täytyy olla oma, henkilökohtainen pelitili pelaamaansa peliin!
 

Jos et pääse osallistumaan ryhmätoimintaan, voit aina tulla kaikille avoimiin pelivuoroihin, joita on tarjolla joka päivä ma-pe! Avoimesta toiminnasta löytyy varmasti peliseuraa, ja voit vaikka tulla kavereiden kanssa paikalle ja pistää pystyyn oma joukkue. Avoimesta toiminnasta saa halutessaan ohjaajan tukea esim. valmennuksessa.

TREENIAIKATAULU

Jokaisesta pelistä pidetään yhdet lähitreenit viikossa Monitoimitalo 13:en Konehuoneessa. Etätreenit pidetään vähintään kerran viikossa, ja niiden aikatauluista sovitaan erikseen jokaisen joukkueen kanssa.

CS:GO - Lähitreenit joka keskiviikko klo 17-20.

Overwatch - Lähitreenit joka tiistai klo 17-20.

Nuorisopalvelujen e-urheilutoiminnan kautta voit kokeilla kilpapelaamista harrastuksena, tehdä itselle treeniohjelma valmentajan avustuksella, saada valmentajan tukea pelitaitojen kehittämiseen sekä löytää muita saman henkisiä pelikavereita. Treeneissä käydään läpi mm. kommunikaatiotaitojen kehittämistä, elämänhallintataitojen vahvistamista sekä peleihin liittyviä rooleja ja strategioita. Treeneissä on myös liikuntaa, joka vahvistaa ja ylläpitää pelaajien peruskuntoa.

Nuorisopalveluiden joukkueet kilpailevat pääasiassa Pirkanmaalla, mutta jos sinulta löytyy taitoa ja intoa, voit käyttää toimintaa ponnahduslautana kansainväliseen kilpailemiseen esimerkiksi hakeutumalla jatkossa urheiluseurojen joukkueisiin.

Jos sinulla on kysyttävää tai toiminta kiinnostaa muutenkin, tule juttelemaan meidän Discordiin! https://discord.gg/BYVjNn9

Lisätietoa:

Essi Nopanen, p. 040 806 2310, essi.nopanen at tampere.fi, Discordissa nimellä Esuna

Ohjaaja, pelitoiminta ja e-urheilu