top of page

Lisätietoja:

Ohjaaja Timo Autio

p. 040 806 3141

timo.autio@tampere.fi

Jos sinulla tulee kysyttävää, ohjaajat saa kiinni myös Pelifarmin Discordista

Tervetuloa juttelemaan!

OW_treenit2pieni.jpg

Syksyllä 2022 ryhmissä on tarjolla seuraavat pelit:

TIISTAINA klo 17.30-20.30   Avoin Fortnite-ryhmä

KESKIVIIKKONA klo 17.30-20.30   Ilmoittautuneiden Overwatch

RYHMIEN INFO

Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden e-urheilu -toiminnan kautta voit kokeilla kilpapelaamista harrastuksena, tehdä itselle treeniohjelman ohjaajan avustuksella, saada ohjaajan tukea pelitaitojen kehittämiseen sekä löytää muita saman henkisiä pelikavereita.

 

Treeneissä käydään läpi mm. kommunikaatiotaitojen, pelin sisäisten roolien, taitojen ja strategioiden kehittämistä porukalla. Tuemme myös elämänhallintataitojen vahvistamista sekä liikuntaa, joka vahvistaa ja ylläpitää pelaajien peruskuntoa.

Nuorisopalveluiden joukkueet kilpailevat pääasiassa Pirkanmaalla, mutta jos sinulta löytyy taitoa ja intoa, voit käyttää toimintaa ponnahduslautana isompiin joukkueisiin!

KUKA VOI OSALLISTUA?

Toiminta on tarkoitettu 13-20 vuotiaille nuorille. Toimintaan ovat lämpimästi tervetulleita aivan kaikki nuoret, riippumatta sukupuolesta tai pelitaustoista.

Ryhmään osallistuminen on ilmaista. Ainoa edellytys on, että pelaajilla on oma, henkilökohtainen pelitili pelaamaansa peliin!

 

IKÄRAJAT

16-vuotiaille tarkoitettujen pelien ikärajoista voidaan joustaa kolme vuotta huoltajan luvalla, eli esimerkiksi jo 13-vuotias pääsee pelaamaan CS:GO-peliä (joka on PEGI 16 peli) jos hänellä on siihen huoltajan lupa sekä oma pelitili. PEGI 12-ikärajan peleistä ei ole mahdollista joustaa, sillä toiminnan sisältö on suunnattu vanhemmille nuorille.

TREENIPAIKKA

Ryhmien päämajana toimii Rantaperkiön digitaalinen nuorisokeskus, osoitteessa Tuomikuja 1 B, Tampere. Lisätietoja löydät Pelitilat-sivulta.
 

TREENIAIKATAULU

Treeneissä pelaajat voivat valita, keskittyvätkö yksilötreeneihin vai muodostavatko joukkueen ryhmän muiden pelaajien kanssa.

Viikon aikana pidetään yhdet yhteiset lähitreenit Rantaperkiössä, sekä 1-2 yhteistä etätreeniä kotona Discordin kautta.

Jokaisen pelaajan kanssa tehdään treenisuunnitelma, jossa sovitaan heille sopiva yksilötreeniaikataulu.

Syyskausi kestää noin syyskuun alusta joulukuun alkuun. Syysloman aikana ei ole treenejä. Kausi päättyy joulukuussa pidettäviin turnauksiin.

Kevätkausi kestää helmikuun alusta toukokuun loppuun. Talviloman aikana ei ole treenejä. Kausi päättyy toukokuussa pidettäviin turnauksiin.

bottom of page