Pelifarmin Discord: https://discord.gg/BYVjNn9

Tervetuloa juttelemaan!

Pelifarmin esports-joukkuetoiminta alkaa nyt syksyllä!

Joukkuehaku on nyt kiinni, kiitos kaikille hakijoille! Joukkueiden esittelyt ilmestyvät sivuille syyskuun aikana.
Tammikuussa avautuu joukkuehaku kevätkaudelle.

Joukkueiden päämajana toimii Monitoimitalo 13:n Konehuone (Satakunnankatu 13, Tampereen keskusta). Toiminta on suunnattu pääasiassa alle 20 vuotiaille nuorille. Pelien ikärajoista voidaan joustaa kolme vuotta huoltajan luvalla, eli esimerkiksi jo 13-vuotias pääsee pelaamaan CS:GOta (joka on PEGI 16 peli). Joukkuetoiminta on ilmaista, mutta siihen on sitouduttava aina yksi kausi kerrallaan. Pelaajilla täytyy olla oma, henkilökohtainen pelitili pelaamaansa peliin!

Syyskausi: 26.8.- 20.12.2019

Kevätkausi: (ilmoitetaan joulukuussa)

Jos et pääse osallistumaan joukkuetoimintaan, voit aina tulla kaikille avoimiin pelivuoroihin joita on tarjolla joka päivä ma-pe! Avoimesta toiminnasta löytyy varmasti peliseuraa, ja voit vaikka tulla kavereiden kanssa paikalle ja pistää pystyyn oma joukkue. Avoimesta toiminnasta saa halutessaan ohjaajan tukea esim. valmennuksessa.

TREENIAIKATAULU

Jokaisesta pelistä pidetään yhdet lähitreenit viikossa Monitoimitalo 13:en Konehuoneessa. Etätreenit pidetään vähintään kerran viikossa, ja niiden aikatauluista sovitaan erikseen jokaisen joukkueen kanssa.

CS:GO - Lähitreenit joka tiistai klo 17-20.

Overwatch - Lähitreenit joka keskiviikko klo 17-20.

Fortnite - Lähitreenit joka torstai klo 17-20.

Nuorisopalvelujen e-urheilutoiminnan kautta voit kokeilla kilpapelaamista harrastuksena, tehdä itselle treeniohjelma valmentajan avustuksella, saada valmentajan tukea pelitaitojen kehittämiseen sekä löytää muita saman henkisiä pelikavereita. Nuorisopalveluiden joukkueet kilpailevat pääasiassa Pirkanmaalla, mutta jos sinulta löytyy taitoa ja intoa, voit käyttää toimintaa ponnahduslautana kansainväliseen kilpailemiseen esimerkiksi hakeutumalla jatkossa urheiluseurojen joukkueisiin.

Jos sinulla on kysyttävää tai toiminta kiinnostaa muutenkin, tule juttelemaan meidän Discordiin! https://discord.gg/BYVjNn9

Lisätietoa:

Essi Nopanen, p. 040 806 2310, essi.nopanen at tampere.fi, Discordissa nimellä Esuna

Ohjaaja, pelitoiminta ja e-urheilu