top of page
Tampere_nuoriso_negateksti.png

OHJAAJA

[removal.ai]_c8dd1c07-5737-4e53-b0fe-11677b698901-viktor.png

Hei! Olen Viktor Kosela, 33-vuotias nuoriso-ohjaaja ja sateenkaarevan ryhmän uusi vetäjä! Olen toiminut sateenkaarevien aiheiden ympärillä jo vuosia, ollut mukana vetämässä vertaisryhmiä ja mm. kouluttamassa yläkoulujen Sepäse-pajoilla, sekä ottanut selvää kaikenlaista uutta liittyen sateenkaarevuuteen. Aiheet ja asiat kehittyvät koko ajan siinä missä ihmisetkin, uusia näkökulmia ja termejä tulee jatkuvasti, ja olen kiinnostunut oppimaan lisää. Jos sinulla on heittää jotain mielestäsi mielenkiintoista näkökulmaa tai uusia termejä, kerrothan minullekin? Aina oppii jotain uutta! Töiden ulkopuolella vietän aikaa koneella kirjoittaen tarinoita ja etsien uusia maailmoja videopelien kirjavassa maailmassa. Intohimoni on roolipelit (Dragon Age nelosta odotellessa!), ja ajaudun yhä uudelleen ja uudelleen rakentelemaan ja seilaamaan Valheimin maisemissa. Tällä hetkellä vietän aikaani myös Call of Dutyssa (ulkomaalaisystävien kanssa pelatessa)

RYHMÄN TIEDOT

Kokoonnumme Rantaperkiön Nuorisokeskuksessa kerran viikossa Torstaisin kello 18-20. Tarjolla on aina meikkejä testailuun ja herkkuja syötäväksi. Tervetuloa!

MISTÄ ON KYSYMYS?

Ryhmän tarkoituksena ja tavoitteena on antaa oma tila sateenkaareville nuorille kokoontua ja tehdä aina jotain kivaa liittyen sateenkaareviin aiheisiin. Tavoite on antaa jokaiselle turvallinen tila olla juuri sellainen kuin on, ja ilmaista avoimesti omaa itseään. Meidän ryhmässä saa hyppiä sateenkaarevien lippujen kanssa niin kuin olisi Pride joka ikinen päivä! Ryhmään voi tulla vain olemaan ja juttelemaan, mutta suunnitteilla on kaikkea kivaa tekemistä sateenkaarevuuteen liittyen. Vetäjällä on muutama idea, joita toteuttaa ryhmässä, mutta suunnittelemme myös yhdessä syksyn toimintaa. Keksitään jotain kivaa sateenkaarevuuteen ja pelien ympärille? Tule mukaan vaikuttamaan ryhmän toimintaan!

HOX: RYHMÄSSÄ PERUUTUSPAIKKOJA

bottom of page