top of page
Tampere_nuoriso_negateksti.png

INFO

Lauantai 10.6.

Lempäälän jättömaa

Klo 12-16

Lähtö Rantaperkiön nuorisokeskus klo 11

Maks 30 osallistujaa

Linja-autokuljetus

Varusteet järjestäjältä

Omia varusteita saa ottaa

Ulkoiluvaatteet

Ilmainen

13-29-vuotiaille

Omat eväät ja vettä mukaan

Lisätietoja:

Antti: 0417310441, antti.nyman@tampere.fi

Timo: 0408063141 timo.autio@tampere.fi

kuva19.jpg

AIRSOFT-REISSU

Oletko aina halunnut siirtää fps-pelikokemuksesi oikeaan elämään? Päästä leikkimään sotaa kahden joukkueen välillä? Olemaan oman elämäsi Rambo? Nyt siihen on loistava mahdollisuus! 

Pelifarmi järjestää airsoft-reissun lauantaina 10.6. Lempäälän Jättömaalle (Moisiolammentie 32, 37550 Lempäälä). Jättömaalle ja takaisin on linja-autokuljetus Rantaperkiön nuorisokeskukselta (Tuomikuja 1B, 33900 Tampere.) Rantsussa pitää olla paikalla klo 11. Reissu on ilmainen ja se on tarkoitettu 13-29-vuotiaille nuorille. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta. Peliä ovat vetämässä ammattilaiset, eli et tarvitse aiempaa kokemusta. Varusteet ja suojavälineet tarjotaan järjestäjän puolesta, eli omia et tarvitse. Varaudu kuitenkin säänmukaisilla vaatteilla ja kengillä. Omia varusteita saa myös ottaa, kunhan muistaa pelipaikan säännöt ja hyväksyttää varusteet pelinvetäjillä ennen pelin alkua.

 

Airsoft on taistelupeli, jossa pelaajat suorittavat erilaisia tehtäviä yleensä joukkueittain ampuen samalla muovikuula-aseilla toisiaan. Airsoft painottuu elämyksiin ja siinä kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen.

Pelipaikka alueen tyyppi: Sekalaista maastoa, alueelle rakennettu paljon pieniä rakennuksia, kylä jonka jakaa vesieste, kylässä yksi kaksikerroksinen "siilo". Osittain nuorta metsikköä, juoksuhautoja ja koneellisesti rakennettuja korkeuseroja. Kesäisin polkuja, korkeaa heinikkoa sekä pusikkoa. Osassa aluetta upottavaa kosteikkoa. 

Ilmoittautuminen on auki 17.5.-31.5. Mukaan otetaan 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

HUOM! Osallistujamäärä on täyttynyt 26.5. Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan erikseen. Kiitos kaikille jo ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen:

https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/28047/lomake.html

bottom of page