top of page
klubikortti.jpg

KLUBIKORTTI-INFO

Hae korttia osoitteessa: https://bit.ly/Klubari

Linkki aukaisee sähköisen e-lomakkeen, jossa on Suomi.fi-tunnistus pankkitunnuksilla. Hakemus tehdään samaan lomakkeeseen kaikilta Tampereen nuorisopalvleuiden nuorisotiloilta. Tietoja käytetään ainoastaan Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden sisäisesti ja tietoja ei luovuteteta kolmansille osapuolille.

Lisätietoa: Ohjaaja Ville Manninen, p. 040 703 7608, ville.manninen1@tampere.fi 

Tietosuoja ja tiedonhallinta [Tampereen kaupunki]

Tietosuojaseloste: nuorisopalvelut_vapaa-ajan_toiminta_tietosuojaseloste.pdf (tampere.fi)

Mikä klubikortti? 

Nuorisokeskukset käyttävät klubikorttia helpottamaan yhteydenpitoa ohjaajien, nuorten sekä huoltajien välillä. Monet toiminnat edellyttävät nuoren sekä huoltajan yhteystietoja, joten kortin käyttöönotolla haluamme vähentää papereiden pyörittelyä sekä lisätä tietoturvallisuutta yhdistämällä tärkeät tiedot yhteen lomakkeeseen.  

Klubikortti on ilmainen. Kortti on ollut jo vuosia käytössä muilla nuorisokeskuksilla. Rantsun Pelifarmilla se on otettu käyttöön tammikuusta 2022 lähtien. Jatkossa kaikki ryhmätoiminnat ja tapahtumat edellyttävät korttia. Myös pelikoneiden käyttö on rajoitettua ilman klubikorttia.

Kortti haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Mikäli nuorella tai huoltajalla ei ole pankkitunnuksia, paperisen hakulomakkeen saa ohjaajalta. Paperisen lomakkeen palautuksen yhteydessä otamme vanhempaan yhteyttä puhelimitse, jotta voimme varmistaa, että tiedot ovat oikein.

Mitä etuja kortilla saa? 

  • Voi hakea mukaan Pelifarmin ryhmiin sekä tapahtumiin (lanit, leirit, teema-illat). HUOM! Ryhmiin ja joihinkin tapahtumiin otetaan mukaan rajoitettu määrä osallistujia, joten kortti ei aina varmista paikkaa jos hakijoita on paljon. 

  • Klubikorttilaisten omat pikkujoulut sekä kevätjuhla. 

  • Kortillisten erityisvuorot Konehuoneessa (esim. teemapeli-illat, piirrustusillat) 

  • Erityislaitteiden käyttömahdollisuus Rantsussa (striimikoppi, 3D-tulostin, kori- ja jalkapallojen lainaaminen, yms) 

Kehitämme etuja koko ajan palautteen perustella, joten jos sinulla on hyvä idea tai haluat ehdottaa muutoksia, kerro siitä ohjaajille!  

bottom of page