klubikortti.jpg

KLUBIKORTTI-INFO

Hae korttia osoitteessa: https://bit.ly/PelifarmiKlubi 

Linkki aukaisee sähköisen e-lomakkeen, jossa on Suomi.fi-tunnistus pankkitunnuksilla. Hakemus tehdään samaan lomakkeeseen Monitoimitalo 13:n toiminnan kanssa.

Lisätietoa: Ohjaaja Essi Taino, p. 040 806 2310, essi.taino@tampere.fi 

Mikä klubikortti? 

Nuorisokeskukset käyttävät klubikorttia helpottamaan yhteydenpitoa ohjaajien, nuorten sekä huoltajien välillä. Monet toiminnat edellyttävät nuoren sekä huoltajan yhteystietoja, joten kortin käyttöönotolla haluamme vähentää papereiden pyörittelyä sekä lisätä tietoturvallisuutta yhdistämällä tärkeät tiedot yhteen lomakkeeseen.  

Klubikortti on ilmainen. Kortti on ollut jo vuosia käytössä muilla nuorisokeskuksilla. Rantsun Pelifarmilla se otetaan käyttöön tammikuusta 2022 lähtien. Jatkossa kaikki ryhmätoiminnat ja tapahtumat edellyttävät korttia. 

Kortti haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Mikäli nuorella tai huoltajalla ei ole pankkitunnuksia, paperisen hakulomakkeen saa ohjaajalta. Paperisen lomakkeen palautuksen yhteydessä otamme vanhempaan yhteyttä puhelimitse, jotta voimme varmistaa, että tiedot ovat oikein.

 

Mitä etuja kortilla saa? 

  • Voi hakea mukaan Pelifarmin ryhmiin sekä tapahtumiin (lanit, leirit, teema-illat). HUOM! Ryhmiin ja joihinkin tapahtumiin otetaan mukaan rajoitettu määrä osallistujia, joten kortti ei aina varmista paikkaa jos hakijoita on paljon. 

  • Klubikorttilaisten omat pikkujoulut sekä kevätjuhla. 

  • Kortillisten erityisvuorot Konehuoneessa (esim. teemapeli-illat, piirrustusillat) 

  • Erityislaitteiden käyttömahdollisuus Rantsussa (striimikoppi, myöhemmin 3D-tulostin, kori- ja jalkapallojen lainaaminen, yms) 

 

Kehitämme etuja koko ajan palautteen perustella, joten jos sinulla on hyvä idea tai haluat ehdottaa muutoksia, kerro siitä ohjaajille!