top of page
Tampere_nuoriso_negateksti.png

OHJAAJA

 

 

 

 

 


Moro! Oon Jere Vähäsarja, 29v nuoriso-ohjaaja ja tuleva sosionomi sekä pian tuleva roolipelikerhon uusi vetäjä! Olen vetänyt pelejä ja pelannut monissa roolipeleissä mukana 4 vuoden ajan erittäin aktiivisesti ja nyt ilokseni (toivottavasti teidänkin) pääsen pelaamaan ja kertomaan mitä huikeimpia tarinoita kansanne! Pidän monipuolisesti useista eri genrejen peleistä ja tulen esittelemään ensimmäisellä kerralla myös teille useamman pelin, jotka voisivat herättää kiinnostustanne! Omaksi lempipelikseni on valikoitunut vuosien varrella Vampire the Masquarade 5e, mutta lähellä sydäntäni on myös Mörk Borg&Cy_Borg, Call of cthulhu ja Blade Runner RPG. Kun en ole heittelemässä noppia, yleensä kokkaan, pelaan PC:llä tai nostan raskaita asioita kuntosalilla. 

[removal.ai]_8b941471-7a4b-43b1-83b7-5a23b4869a45-img20230822113908.png
ohjaavaviltsu_dungeons_and_dragons_f5a5af52-c193-40fb-b77f-ad8b71b804f7.png

RYHMÄN TIEDOT

Roolipeliryhmä II kokoontuu Rantaperkiön Nuorisokeskuksessa kerran viikossa Perjantaisin kello 17:30-20:00. Roolipeliryhmä I kokoontuu Rantsussa tiistaisin kello 17:30-20:00. Ryhmissä tarjoillaan aina jotakin hyvää. Tervetuloa!

MISTÄ ON KYSYMYS?

Ryhmän tavoitteena on pelata roolipelejä, jotka valitaan yhdessä koko ryhmän kesken ja kuka on pelin vetäjä, pyrkien siihen, että kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan pelin vetämistä. Tavoitteena on antaa nuorille turvallinen tila ilmaista itseään ja tunteitaan pelien eri hahmojen kautta. Ryhmä myös tukee vuorovaikutustaitojen harjoittelemista ja ryhmässä toimimista, sillä kaikista asioista ei voi olla samaa mieltä, mutta päätöksiä on tehtävä ryhmässä. Turvallinen tila luodaan eri menetelmillä kuten x-kortilla ja liikennevalo-korteilla, jolloin osallistuja voi keskeyttää toiminnan ja tilanteen voi käsitellä sekä purkaa, jos on kokenut jonkin elementin pelissä tai ryhmässä epämukavaksi. Kerho on sitoutunut sateenkaareviin arvoihin ja antirasismin periaatteisiin.

bottom of page